KALENDÁŘ KULTURNÍCH, SPORTOVNÍCH A SPOLEČENSKÝCH AKCÍ V ČESKÉM RÁJI 2009

*  Talli - 22.1.2009

Právě v těchto dnech vyšel pod patronací Sdružení Český ráj nový „Kalendář kulturních sportovních a společenských akcí v Českém ráji“ pro rok 2009. Zájemci v něm najdou vyčerpávající přehled tradičních akcí, které se letos uskuteční na území Českého ráje. V uceleném a jednoduchém přehledu je vše, co se v sezoně i mimo ni uskuteční v regionu od Nové Paky k Mladé Boleslavi a od Železného Brodu až po Kopidlno. Na šestnácti stranách kalendáře najdete pestrou nabídku pozvánek zaměřenou na historii, tradiční řemesla a nejzajímavější sportovní akce. V nabídce jsou také uvedeny hudební, filmové, divadelní a literární festivaly.

I v letošní sezoně je pamatováno na nejmenší návštěvníky, pro které je připravena řada akcí se zajímavým programem, jako je Český ráj dětem, Pohádkový les, Festival her na Kozákově nebo tradiční festival Jičín město pohádky a další. Nový kalendář letos poprvé obsahuje také přehled výstav muzeí a galerií.

Současně s kalendářem pro celý Český ráj vyšel i kalendář akcí orientovaný pouze na Turnovsko. Podrobně zde najdete informace o letošní plesové sezoně v tomto regionu, je tu přehled koncertů, výstav, divadelních představení, sportovních akcí a oslav. Zkrátka – dozvíte se zde o vše, co se na Turnovsku bude dít zajímavého v roce 2009.

Kalendář kulturních, sportovních a společenských akcí 2009 pro Turnovsko získáte v tištěné podobě v Městském informačním středisku v Turnově.

Oba kalendáře můžete v tištěné podobě také získat na veletrzích cestovního ruchu, jichž se bude Sdružení Český ráj účastnit (Praha, Lysá nad Labem, Ostrava, Hradec Králové, Jablonec nad Nisou). Oba jsou i k dispozici v elektronické podobě na internetových stránkách www.cesky-raj.info.



--------------------------------------------------------------------------------------------
Tento článek byl převzat dne 24.4.2024 7:13:49 z Internetového serveru RajNet.cz
--------------------------------------------------------------------------------------------