(NA)MALOVANÉ PRÁZDNINY,

*  Talli - 27.8.2007

Jak už je zvykem v tomto čase konce prázdnin, pořádá Občanské sdružení Dědina v Tatobitech již III.dětské odpoledne ,které se koná v pátek 7.září 2007 v 15 hodin.Vstupenkou je jako obvykle jakýkoliv obrázek z prázdnin vlastoručně namalovaný.

V programu všechny určitě potěší živí a létající sokoli pana Straky ze Sychrova.Co můžeme potkat v lese nám objasní Myslivecké sdružení Tatobity.
Naši Junáci přislíbili ukázky a instruktáže z Lesních moudrostí.Také shlédneme ukázky latinsko amerických tanců tatobitských dětí,které se nedávno vrátili z velmi úspěšného MS v Rakousku.Připravena je také výtvarná dílna ,malování odlitků a rýžování českých granátů.
Závěr bude patřit DS Tony Expres z Přepeř s divadelní hrou Princezna Čárypíše .A možná přijde i kůň.

Samozřejmě ,že pořadatelé nezapomněli na opékání buřtů,nejrůznější odměny a suvenýry.Pro pořadatele zase bude nejlepší odměnou velká dětská účast z Tatobity i okolí.Jako vždy zveme i zvědavý doprovod.

Malířova zahrada se těší na všechny .Také chceme připomenout ,že 1.září uplyne 137 let od narození Mistra Jana Dědiny (1870-1955),který původní zahradu zřídil.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Tento článek byl převzat dne 19.4.2024 6:59:51 z Internetového serveru RajNet.cz
--------------------------------------------------------------------------------------------