Z policejního zápisníku

*  Talli - 6.4.2006

Jaro přináší také rokvět kriminální činnosti. Račte nahlédnout do aktuálit z policejního zápisníku.

Silnice stále kloužou - Ve středu 5.4.2006 v 9,00 hodin došlo na silnici vedoucí od Železného Brodu k Loužnici k dopravní nehodě dvou osobních vozidel.
Ve směru od Železného Brodu na Tanvald jel 27-letý řidič z Loun s vozidlem Š Fábia combi. Na mokré vozovce dostal v pravotočivé zatáčce smyk, vyjel do protisměru a narazil levým předním rohem do levého boku protijedoucího vozidla Opel Vivaro. Vozidlo Opel po nárazu ještě narazilo pravou stranou do svodidel. Nedošlo k žádnému zranění, pouze k hmotné škodě, která byla vyčíslena na částku 150 000 Kč.Provinilý řidič, který nepřizpůsobil rychlost vozidla stavu a povaze vozovky si z nehody odnáší navíc i blokovou pokutu ve výši 5 000 Kč.

Zloděj zneužil jarní procházku Hodinová jarní procházka s rodinou v okolí hradu Frýdštejn se včerejšího dne prodražila 29-letému muži z Jablonce n.N. Muž na parkovišti pod hradem zaparkoval své vozidlo Seat Cordoba, kde v zavazadlovém prostoru zanechal koženou tašku s přenosným PC, osobní doklady, platební kartu a peníze. V průběhu vycházky jeho vozidlo prohlédl neznámý pachatel, který vnikl dovnitř a odložené věci odcizil. Muži se tak jeho jarní procházka značně prodražila, a to o částku 13 000 Kč.
npor.Mgr.Ludmila Knopová tisková mluvčí OŘ

--------------------------------------------------------------------------------------------
Tento článek byl převzat dne 28.3.2024 11:42:21 z Internetového serveru RajNet.cz
--------------------------------------------------------------------------------------------