MIKULÁŠSKÉ SLAVNOSTI v Lomnici nad Popelkou

*  Talli - 26.11.2010

Lomnice nad Popelkou - KIS Města Lomnice n. Pop., DDM \"Sluníčko\" a Město Lomnice n. Pop . vás srdečně zvou na tradiční Mikulášské slavnosti v sobotu 4.12.2010 od 10:00 v prostorách Husova náměstí, Zámeku, Kina, Městské muzea a galerie.

Od 10,00 hopdin bude probíhat na Husově náměstí Adventní jarmark.
Pravá česká zabijačka - Ukázka tradičníhořeznického zpracování. Po celý den k zakoupení ovar, jitrnice, zabijačkový guláš, prdelačka, klobásy a také dobré pití, svařák, medovina aj.

Prodej tradičních regionálních potravinářských produktů.
Od 10,00 hodin bude v kině promítáno pásmo poháden pro nejmenší s názvem Vánoční sen. V 11,00hodin a v 15,00 hodin - Prezentace výrobců regionálních produktů, držitelů ocenění Výrobek roku Libereckého kraje a ochranné známky Regionální produkt Českého ráje.

Kulturní program a soutěže - Johny Walker Band Semily.

V Městském muzeu bude probíhat 9. ročník Výstavy Betlémů.

Od 13,00 hodin do 16,30 hodin budou v Zámeckém sklepení probíhat Adventní dílničky, Ježíškova vánoční pošta a Čertovská dětská diskotéka.

Od 16,30 hodin do 16,45 hodin půjde od Zámku na Husovo náměstí průvod andilků a čertů. V 17,00 hodin Příjezd Mikuláše - slavnostní rozsvícení Vánočního stromu a na závěr proběhne velkolepý ohňostroj s hudebním doprovodem.

Pozor! Na ohňostroj doporučujeme (především dětem) pokrývku hlavy. Odměna pro děti, které přijdou oblečeny za anděly nebo čerty. Nezapomeňte si na průvod vzít libovolné světýlko!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Tento článek byl převzat dne 26.4.2024 20:52:09 z Internetového serveru RajNet.cz
--------------------------------------------------------------------------------------------