Pro potřeby humanitární organizace ADRA se hledají další čerstvé nezemdlelé dobrovolné síly

*  Talli - 1.1.2007

Co je potřeba:
1)Jeden(jedna) pracovník - pracovnice(může být i účetní) pro práci s pokladnou a další administrativou....1 osoba.....cca od soboty 14.8.



2) koordinátor dobrovolníků do zasažených obcí, zdatný na organizaci, operativu, komunikaci se starostou i hasiči, zajišťování ubytování, stravování apod........několik (2,4,6...lidí) ....cca "ihned"

3) "malý IT"...technický pracovník na infocentrum a infolinku, který si ví rady s připojením tiskárny, instalací SW, s databází ACCESS, přesměrováním telefonů apod.......1 osoba.....cca od soboty 14.8.

4) logistik do kanceláře, který správně propojí poptávku s nabídkou různé humanitární pomoci, rozdělí a rozdistribuuje......1 osoba.....cca od pondělí....16.8

. 5) operátory na infolinku (telefony a maily), kde si poradí s nabídkou a poptávkou pomoci (směnný provoz od 7h-14h, od 14h do 21h), .....hoooodně lidí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cca od neděle 15.8.<úb>

Prosím ozvěte se Martinu Fryčovi tel:604 413 206.
kdo se můžete nějaké činnosti ujmout a jinak prosím přepošlete tuto aktuální potřebu dál....třeba někdo bude moci pomoct.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Tento článek byl převzat dne 28.3.2024 12:10:21 z Internetového serveru RajNet.cz
--------------------------------------------------------------------------------------------